sol'air

TE HUUR

Sol’Air beschikt over alle technische benodigdheden om haar acts te kunnen uitvoeren, waaronder ophangsystemen, licht en geluid. U heeft dan ook de mogelijkheid de volledige techniek voor de act door Sol’Air te laten verzorgen.

Sol' Air truss voor trapeze

Trapeze-stellage:

Sol’Air beschikt over een vrijstaande trapeze-stellage inclusief een podium.
De vloeroppervlakte van de stellage is 7m in een regelmatige driehoek. Voor de opbouw is een vloeroppervlakte van 18m x 8m nodig. De installatie heeft een hoogte van 8m, maar kan indien nodig ook op 6m, 7m of 9m aangepast worden.
De stellage kan na de opbouw nog verplaatst worden, waardoor de opbouw van de stellage niet op de plek van het optreden hoeft plaats te vinden. De stellage kan ook door ander artiesten tijdens een evenement als podium gebruikt worden. De installatie is vrijstaand, deze hoeft niet in de grond verankerd te worden. Indien verankering vereist is, kunnen er ankers in de grond geslagen worden.

Een transport van de stellage over lange afstanden en over zee is mogelijk. Wij verzoeken de organisatie zelf zorg te dragen voor de lange truss-onderdelen. De overige truss-onderdelen passen in flightcases.

De opbouwtijd van de stellage inclusief licht en geluid is 4 uur. De afbouwtijd is 3 uur.

Sol' Air licht

Licht:

Sol’Air heeft 6 Led Tour Lights en 4 Moving Lights.
Daarmee kan ze zorgen voor het volledige lichtplan.

Sol' Air sound

Geluid:

Daarnaast beschikt ze over een 5 KW Compact Geluidsysteem.

Indien u gebruik wilt maken van onze techniek, vragen wij u contact met ons op te nemen, zodat wij gezamenlijk kunnen kijken wat u nodig heeft en wij een offerte voor u kunnen maken .


Adres:
Sylvia Idelberger
Meteorenweg 280
1035 RN Amsterdam

Boeking & Informatie:
Sylvia Idelberger
info@sol-air.nl
+31 6 15 18 44 69