sol'air

Festivals

Sol’Air heeft met groot plezier al op vele festivals opgetreden. Alle acts van Sol’Air kunnen op festivals uitgevoerd worden. Bij elk festival wordt gezorgd voor een gevarieerde show, waarbij het publiek op een kunstige manier wordt geroerd, de acts volledig aansluiten bij het thema en bij de andere acts van het festival. Tijdens de festivals kunnen wij ook zorgdragen voor de volledige techniek van de show. Om het verschil te kunnen maken, werken we nauw samen met de festivalorganisatie.

Straattheater

Om het publiek een verscheidenheid aan verschillende acts te laten zien, vertonen wij meestal een combinatie van 2 à 3 bestaande acts, aangepast op een mogelijk thema. Ook meerdere acts zijn mogelijk. De acts “Zoom” en “Muurdans - WhiteTrash Beautiful” zijn speciaal voor straattheaterfestivals ontwikkeld Uiteraard is maatwerk ook mogelijk.

sol air straat theater

Theaterfestivals

Producties voor een theaterfestival worden vaak op maat gemaakt zodat ze optimaal aansluiten op de locatie en het specifieke thema. Sol’Air kan dan met veel enthousiasme helemaal los gaan in haar creativiteit. Voorbeelden zijn: Een stoere act op het Ajax-balkon tijdens het theaterfestival in Amsterdam. Of het beleven van de Zee, op het Oerol Festival met “Circus on Sea”, als welkomst-act voor de passagiers van de boot op weg naar Terschelling.

sol air theater festival

Stadsevenementen

Voor stadsevenementen ontwikkelen wij doelgerichte concepten om u stad van een verrassende kant te laten zien. Onze show- concepten zijn daarbij zo ontwikkeld dat een groot publiek wordt bereikt. De lucht-act zorgt ervoor dat de hele stad gaat leven!

Sol Air stadsevenementen

Parkfestivals

Voor natuurliefhebbers een absoluut hoogtepunt: een verrassende, ontroerende lucht-act in de takken van een boom. Midden in een park of in de natuur kan het voorbijkomende publiek genieten van kunst in een boom. Een duurzame act, sluit aan bij de behoefte van deze tijd.

Sol' Air parkfestivals

Adres:
Sylvia Idelberger
Meteorenweg 280
1035 RN Amsterdam

Boeking & Informatie:
Sylvia Idelberger
info@sol-air.nl
+31 6 15 18 44 69