sol'air

Bedrijfs Evenementen

Sol’Air zorgt dat uw bedrijf uitblinkt! Met veel enthousiasme denken wij graag met u mee om de act volledig te laten aansluiten bij uw (bedrijfs-)missie en gelegenheid. Sol air gebruikt graag haar ruime ervaring om elke bestaande act om te toveren naar uw wensen, te laten aansluiten bij uw evenement of om een volledig nieuwe act te creëren. Hieronder staan voorbeelden van gelegenheden en mogelijkheden tijdens uw evenement, maar neemt u vooral contact met ons op, zodat wij van uw vraag iets verrassends kunnen maken op hoog niveau! Bij nieuws vindt u ook andere bedrijven die u zijn voorgegaan.

Presentatie van een nieuwe product, bedrijf, logo

Heeft u een nieuw product, bedrijf of logo en wilt u dat laten weten? Wij presenteren het voor U op hoog niveau: u bedrijfskleur als kleur van de doeken, uw logo op de doeken, een banner gepresenteerd vanuit de lucht of onthuld tijdens de laatste spectaculaire drop in een feestelijke act.

Beurzen

Op beurzen presenteren wij uw product als onderdeel van onze show-act. Ook kan uw jingle in de muziek van het optreden worden gebruikt. Daardoor worden mensen op een spectaculaire manier al van grote afstand naar uw product getrokken.

Prijsuitreiking

Een lucht-act tijdens een prijsuitreiking, zorgt tijdens het bijzondere moment voor een extra high light. U creëert daarmee voor het publiek en de prijswinnaar een onvergetelijke herinnering!

sol air straat theater


Bij een opening van uw gebouw of organisatie, kan op een spectaculaire manier de sleutel vanuit de lucht worden gepresenteerd. Volledige geïntegreerd in een act kunnen de artiesten buiten verrassend met een grote kraan ingevlogen worden om de sleutel, het logo of de bedrijfsnaam op een banner te presenteren.

Ook een muur-act is mogelijk, waarbij op een sensationele of ludieke manier de artiesten abseilen via de gevel van het nieuwe gebouw, met de sleutel in de hand.

sol air theater festival

Jubilaris en officiële ceremonies

De waardering voor een medewerker kunt u het best uitdrukken door een cadeau op hoog niveau te geven: een lucht-act is de spiegel van hun succes en een blijvende herinnering.

Op borrels is een lucht-act een welkome intermezzo. Het publiek beleeft de act en het enthousiasme voor de act vindt u terug in de sfeer van uw borrel.

Een bedrijfsfeest moet afwisselend, verrassend en inspirerend zijn en aansluiten bij de cultuur van het bedrijf. U vraagt, wij draaien!:

Entree act

Tijdens de entree van een bedrijfsfeest kan een lucht-act als side-act worden toegepast. De artiesten bewegen sierlijk en elegant in de lucht en maken op een subtiele manier contact met het publiek dat binnenkomt. Elke door u gekozen muziek is daarbij mogelijk. Lengte: 20 tot 30min

Een spectaculair Openings-act, is ook een mogelijkheid daarmee zorgt u dat de stemming er meteen in zit. Lengte: 5min

Champagne act

Champagne uitschenken vanuit de lucht is verrassend en feestelijk. De act is interactieve en kan overgaan in een elegante of dynamische show-act in de lucht.

Lengte: 20 tot 30min

Intermezzo

Een lucht-act als intermezzo is verrassend, belevend en inspirerend. Waarbij het belangrijk is de juiste act op het juiste moment te plannen, zodat het aansluit bij de behoefte van het publiek. Bijvoorbeeld; een luchtige act tussen de presentaties door. Een power act om een dansfeest een extra boost te geven. Een romantische subtiele act precies op het juiste moment om het publiek even te laten wegdromen. Of verschillende acts tussen de gangen door van een diner, om daarmee alle zintuigelijke waarnemingen aan te spreken en van het diner een feestelijke theateravond te maken.

Elk thema, kleur, muziek en sfeer kan door ons in de act verwerkt worden.
Doeken zijn in alle kleuren verkrijgbaar, kostuums zijn aan te passen en ook onze techniek kunnen we inzetten om een bepaalde sfeer te creëren.
Onze techniek zetten wij in zodat het lGraag choreograferen wij de act(s) op zo’n wijze dat uw thema, feest en bedrijf volledig tot hun recht komen!

sol air theater festival

Cirque du soleil:

Een act kan bijvoorbeeld in de stijl van Cirque du soleil. Kostuums, muziek en choreografie zijn dan sprookjesachtig en spreken tot de verbeelding. In combinatie met sensationele acrobatiek en emotie, maakt dat van de act iets unieks. De ontroering van het publiek is onze doel!

Sensationeel feest met een DJ:

Tijdens het draaien op een feest kan een moderne lucht-act op de beat van bekende dj’s als Hardwell, Armin van Buuren of Martin Garrix, zorgen voor extra sensatie zodat het publiek echt helemaal in de goede vibe kan komen.

sol air theater festival
sol air theater festival

Duurzame-act

Helemaal van deze tijd is een duurzame act buiten in de bomen, in het park of in het bos, waarbij de natuur en het milieu centraal staan.

Kerstsfeer:

Door “engelen” betoverd worden hoog in de lucht om daarmee volledig in de kerststemming te komen. Het kan als hoofd- of als side-act, alles is mogelijk.

sol air theater festival

Adres:
Sylvia Idelberger
Meteorenweg 280
1035 RN Amsterdam

Boeking & Informatie:
Sylvia Idelberger
info@sol-air.nl
+31 6 15 18 44 69