sol'air

Trapeze en Touw

De trapeze en touw-acts zijn modern, zorgen voor fantasie, sfeer en kracht! Optredens in de trapeze of het touw zijn puur in hun uitstraling . “Magnolia” is uniek in zijn soort, “Bij Elements” waan je je in een andere wereld , “Styles” zorgt voor levendigheid en “Sphere Celeste” is een sprookje!

Dans-Trapeze "Magnolia"


Een betoverend spel in luchtige sferen. Magnolia is een act waarin een speciaal ontwikkelde trapeze met doeken wordt gebruikt. Een witte magnoliabloem ontluikt. Een betoverende dans volgt, met de magische en vloeiende lichtheid van de doeken in combinatie met de dramatische kunst van de trapeze, zonder dat de vloer wordt aangeraakt! Een show met internationale erkenning en prijzen, door SOL'AIR ontwikkeld en enige in zijn soort. Deze act is ook als synchroon duet mogelijk.

Deze act is ook als synchroon duet mogelijk.

* Duur: 5 min, 7 min. of 10 min.,
* Grondvlak: niet van toepassing,
* Hoogte: minimaal 5.50m,
* Trekkracht ophangpunt per trapeze: minimaal 400kg

Touw Duet "Elements"


Het lucht-duet “Elements” is een fantasiespel in het touw. Je waant je in een andere wereld waarin twee natuurwezens elkaar ontmoeten in een eerste zonnestraal op een sprookjesachtige plek. De verschillende natuur elementen staan centraal in deze act. Deze voorstelling won de eerste prijs op het Kleinkunstfestival in Ulm.

* Duur: ca. 8 min.,
* Grondvlak: minimaal 4m x 4m,
* Hoogte: minimaal 6m,
* Trekkracht ophangpunt: minimaal 800kg

Trapeze-Duet "Styles"


Styles is een voorstelling in een duo trapeze. Een sensationele synergie tussen twee acrobaten, waarbij verschillende stijlen van sierlijke bewegingen, acrobatiek, ineengevlochten posities en dynamisch loskomen, elkaar opvolgen in een levendige act. Deze act is een coproductie van Esther van Gorp en is zowel binnen als buiten mogelijk.

* Duur: 7 min.,
* Grondvlak: niet van toepassing,
* Hoogte: minimaal 5m,
* Trekkracht ophangpunt trapeze: minimaal 600kg

Trapeze, Dans en Viool "Sphere Celeste"


Een eenzame figuur op een trapeze is omgeven door prachtige witte kleden. Ze beweegt en zweeft gracieus over een schijnbaar lege plastic bol. Plotseling ontwaakt in de bol een wezen. Met opvallende mime en spirituele dans, ontdekt het wezen de persoon boven haar. Een samenspel van dans begint – Sphère Céleste – waar aantrekkingskracht en afstand twee werelden bijeen brengen. In deze act worden twee unieke optredens samengebracht tot één nooit vertoonde theatershow, waarin veel elementen naar voren komen, met prachtig live viool muziek als extra dimensie.

* Duur: 7 min. of 12 min.,
* Grondvlak: 8m x 10m, even
* Hoogte: minimaal 6,50m,
* Trekkracht ophangpunt: minimaal 400kg, in het midden van het podium


Adres:
Sylvia Idelberger
Meteorenweg 280
1035 RN Amsterdam

Boeking & Informatie:
Sylvia Idelberger
info@sol-air.nl
+31 6 15 18 44 69