sol'air

Specials

Onder de specials vallen de acts waarbij andere soort ophangsystemen worden gebruikt, die uniek zijn in de wereld van luchtacrobatiek. Deze acts worden zeer hoog in de lucht opgevoerd en samen met de unieke ophangsystemen biedt dat het publiek een nieuwe dimensie van acrobatiek in de lucht.

Elastieken & Organza "Windrose"


"Windrose" is een unieke show, doordat er gebruik wordt gemaakt van prachtige organza en elastiek. Een combinatie die nog weinig in de luchtacrobatiek wordt toegepast. Deze act is speciaal gecreëerd voor openluchtevenementen met een speelhoogte van minimaal12 meter! In de wind gaan de organzadoeken, in prachtige kleuren, een eigen leven leiden en danst de artiest samen met de wind en de doeken in een adembenemende visuele luchtvoorstelling. De elastieken zorgen voor spectaculaire grote sprongen en salto’s. Dit maakt de act zowel verassend met acrobatiek op hoog niveau, als betoverend met de prachtige doeken.

* Duur: ca. 6 min.
* Grondvlak: niet van toepassing
* Hoogte: vanaf 8m
* Trekkracht ophangpunt: minimaal 400kg

Flying Globe "Moondance"


Moondance is een spectaculaire act waarbij er gebruik wordt gemaakt van een aluminium globe hoog boven de hoofden van het publiek. De artiesten maken prachtige bewegingen in en rond de globe, waarbij er ook gebruik kan worden gemaakt van doeken voor een nog mooier effect. De moderne globe in combinatie met doeken maakt van deze act een futuristische maar toch betoverende act. De show heeft als extra element aan het einde nog sensationele bewegingen in de doeken en wordt vaak in combinatie met vuurwerk aangeboden. Ook live begeleiding van een violiste is mogelijk.

* Duur: 10 min.,
* Grondvlak: minimaal 3m x 3m,
* Hoogte: minimaal 12m,
* Trekkracht ophangpunt: minimaal 800kg

Chandelier Act "Éclair En L'Air"


Éclair En L'Air is een danstheater in de lucht in zes scènes aan een grote kroonluchter. Er ontstaat magie doordat circus, dans en poëzie elkaar ontmoeten. Steeds worden er nieuwe beelden gecreëerd, een vuurwerk van licht, kleur en gewichtsloosheid, waarbij de kroonluchter uiteindelijk tot leven wordt gebracht.

* Duur: 2 x 10 min.,
* Grondvlak: minimaal 6m x 8m,
* Hoogte: minimaal 9m,
* Trekkracht ophangpunt: minimaal 1200kg

Verticale Dans "Walldance"


"Walldance" is een moderne en verticale act. De artiesten dansen tegen de muur terwijl ze abseilen met klimtouwen. Dit creëert een illusie waarin de regels van de zwaartekracht niet meer gelden! Lichtprojecties tegen de muur geven een extra sensationeel effect. Het resultaat: fascinerende bewegingen en 3 dimensionale acrobatiek! Het is een breed inzetbare act en kan aangepast worden op elke locatie, bijvoorbeeld als een feestelijke/spectaculaire versie of als een komisch/ludiek verhaal.


Adres:
Sylvia Idelberger
Meteorenweg 280
1035 RN Amsterdam

Boeking & Informatie:
Sylvia Idelberger
info@sol-air.nl
+31 6 15 18 44 69