sol'air

Doeken en Net

Een moderne en dynamische doekenact zorgt voor theater met een magisch tintje. Het spel van de gekleurde doeken, dan weer gevouwen en dan weer zwaaiend, helemaal reikend tot hoog in de lucht, met acrobatische bewegingen van de artiest, zorgt voor de meest sensationele en magische beelden gecreëerd tussen hemel en aarde. Door aanpassen van de kleur, de muziek en geografie kan elk gevoel en sfeer gecreëerd worden.

Doeken Act “AeristoCat”


Een veelzijdige choreografie met 1 tot 4 doeken! Het begin is mystiek en romantisch. Als het ritme wordt ingezet, ontstaat er een levendige sfeer. De doeken waaien als magische vleugels door de lucht. In de finale benemen spectaculaire drops de adem van elke kijker. Een choreografie op moderne en krachtige muziek.

* Duur: 7 min. of 10 min,
* Grondvlak per doek: minimaal: 3m x 3m,
* Hoogte: minimaal 5m,
* Trekkracht ophangpunt per doek: minimaal 400kg

Doeken Duet “Tissues in motion”


Vanuit een gracieuze stilte stijgen twee artiesten in dansende spiralen op, waarbij ze spelenderwijs de lucht met hun wapperende doeken betoveren. In een razendsnelle val glijden ze wederom de diepte in om schijnbaar gewichtloos boven de vloer te zweven. Het kan als duo act in één doek getoond worden of synchroon in twee doeken.

* Duur: ca. 8 min.,
* Grondvlak: minimaal 4m x 4m per doek
* Hoogte: minimaal 6m,
* Trekkracht ophangpunt:
als duet in EEN doek min. 800kg
als duet in TWEE doeken min. 400kg per doek

Doeken Trio of Quartet "Teambeat"


Teambeat is een spannende choreografie met 3-4 doeken. Door de diversiteit aan combinaties ontstaan er veel artistieke mogelijkheden die ook per locatie zijn aan te passen: Dansende doeken, synchrone en bewust asynchrone bewegingen, prachtige drops samen met trapeze acrobatiek.

* Duur: 7 min. oder 10 min,
* Grondvlak per doek: minimaal 3m x 3m,
* Hoogte: minimaal 6m,
* Trekkracht ophangpunt per doek: minimaal 400kg

Aerial Net “Storm”


Het net is een nieuw element in de lucht. Vergelijkbaar met het doek, creëert het grote en dynamische beelden gecombineerd met spectaculaire drops. De mazen geven de lucht-act veel nieuwe mogelijkheden. Het kan een liefdevol spel zijn met de voortdurende transparantie van het materiaal, maar het is ook zeer goed geschikt om een meer robuuste en stoere sfeer neer te zetten. Deze act is zowel solo als duo mogelijk.

* Duur: ca. 7 min.,
* Grondvlak: minimaal 3m x 3m,
* Hoogte: minimaal 5m,
* Trekkracht ophangpunt: minimaal 400kg


Adres:
Sylvia Idelberger
Meteorenweg 280
1035 RN Amsterdam

Boeking & Informatie:
Sylvia Idelberger
info@sol-air.nl
+31 6 15 18 44 69