sylvia Idelberger trapeze artiest

Welkom bij Sol’Air!

Sol’Air heeft door de jaren heen, een rijk repertoire ontwikkeld aan verschillenden unieke acts in de lucht zoals in de trapeze, doeken, elastiek, touw en in een globe. Creativiteit, originaliteit, maar vooral het aanspreken van gevoel bij het publiek staat centraal.

Opdrachtgevers verschillen van kleine bedrijven tot grote multinationals, zoals Siemens, Mercedes en Rabobank . Maar ook bij (grote) festivals worden ze vaak gezien.

De Duitse Bondskanselier Angela Merkel heeft ook al mogen genieten van de kunsten van Sol’Air!

Internationaal treden ze veel op, vooral in Europa en Azië. Ze hebben pas nog in Japan en Thailand (Thailand zie ik niet staan) opgetreden tijdens bekende straattheaterfestivals. (Zie ook “nieuws”).

Verschillende prijzen heeft Sol’Air gewonnen zoals de prestigieuze internationale show prijs met “Magnolia” en de kleinkunst prijs met “Elements”.

Over het Team:

Sylvia Idelberger en Petra Tobies richtten in 2003 Sol’Air Company op in Berlijn, maar zijn al langer actief als luchtacrobaten.
Sinds 2006 woont Sylvia in Amsterdam en is daarmee de hoofdrolspeler op de Nederlandse markt. Internationaal werken ze actief samen en daarvoor bestaat een aparte site (www.sol-air.org).

Sylvia Idelberger is al 15 jaar actief als aerialiste. Als kind zocht ze de hoogte al op. Toen astronaute toch geen optie bleek te zijn, is ze luchtacrobaten geworden.“Het is prachtig om te kunnen vliegen, in beweging te zijn, je creativiteit, passie en gevoel te kunnen stoppen in een act en daarmee een publiek te kunnen raken, ontroeren, te inspireren en ze een mooie belevenis mee te geven”.

Passie en haar liefde voor het vak vindt u terug in haar optredens. Ze hangt graag met haar hoofd in de lucht, maar staat ook met beide benen op de grond. Ze is zelfstandig, flexibel, creatief, luistert goed en denkt mee met de klant, weet te improviseren indien nodig, komt afspraken na en zorgt dat de opdrachtgever krijgt waar hij/zij naar op zoek was. De choreografie van haar optredens maar ook hele shows ontwikkelt zij zelf. Ook het volledige technische gedeelte op locatie kan ze voor haar rekening nemen.

Samenwerking met Petra zorgt voor synergie, optimale creativiteit, flexibiliteit en een hoop plezier. Ze ontwikkelen samen nieuwe concepten, vullen elkaar heel goed aan bij maatwerkprojecten en tijdens acts zijn ze als duo optimaal op elkaar ingespeeld. Sol’Air werkt voor grotere opdrachten samen met een vaste groep luchtacrobaten, andere artiesten en technici die de hoge mate van professionaliteit delen.

Management taken worden ondersteunt door Lorence Gorlee. Een aanspreekpunt voor wanneer de rest in de lucht hangt, iemand die meedenkt, organiseert en ondersteunt.

sylvia Idelberger

Adres:
Sylvia Idelberger
Meteorenweg 280
1035 RN Amsterdam

Boeking & Informatie:
Sylvia Idelberger
info@sol-air.nl
+31 6 15 18 44 69